Polen, landet just nu

Just det, overksriften sager allt. Haha, ja som alla kanske forstar ar vi ganget i Polen. Mycket buss, mycket ga och mycket med kanslor. Klart det blir, med forintelsen och allt. Allt ar som hemskt att jag inte vet vilket ben jag ska sta pa. (Gaaahh, jag blir sur pa det har tangentbordet for alla knappar ar sne.) Och nu ar vi i Krakow pa lyllhotell och allt ar bra... Forutom vissa skavanker, men jag forsoker inte lata den forstora den har resan. Jag ska ha kuuull!! Och jag lovar det har jag. Just nu skulle vi till macken bredvid och kolla runt men fastnade har. Med personer bakom overger jag inte datorn an. Hehe. i'm ebul! Och jag kom inte in pa AQ, sniff och Lotta ar pa faktning och Mattias skulle ringa Malin. Alla bara overger mig har borta. Men, men. Ska leta vykort och skicka till slakt och vanner nu :D .
Kom pa att det var teater idag och jag hoppas att det gar bra for dem i Sverige. :D

Niiii, jag saknar Lotta ap mycket men snart ar vi hemma igen, och sa klart saknar jag mamma, pappa och Oskar ocksa och alla andra.

Nej, nu maste vi dra Kramar pa er ALLA
//Halsningar fran Polen

Snabbis

Vi har inge internet hemma *suck* Men är jag i skolan och fick dra bort datorn från Amelies stela, döda fingrar. HEhe. XD Så tyvärr kära läsare, jag vet att du finns, så kan jag inte skriva så mycket mer. Jag måste plugga på spanska provet fast det är svenska lektion. *shh* säg inget.

Puss o kram

RSS 2.0