Orkar inte...

Nu har jag plockat klart ute på grusgården och inga grässtrån sticker nu upp genom gruset. Eller jo några ^^, Det tog typ 1 h och 45 min och sen ska jag skriva upp det på mitt schema.
Men nu har jag deckat i en fåtölj i vardagsrummet och orkar inte resa på mig. Gissa vad, joo mensvärk.. HATA, + att en fluga vill känna mig lite bättre och flyger upp i ansiktet på mig hela tiden. ARRRGGGHHHH.Så känner jag just nu. Jag hoppas bara ingen får för sig att ringa hit för den bärbara telefonen ligger i köket.
Vad jag tycker synd om mig själv just nu. :'(
Jag hade tänk att jag skulle städa lite idag men jag tror jag hoppar det och gör det imorgon istället. Nu ska jag istället tycka lite mer synd om mig själv och slöa omkring på Internet ^^

Bye Bye

Frid

Hängmattan gungar sakta i en skönt takt då musiken dånar från högtalaren, min bärbara dator ligger på en kudde på magen och gungar med. Det är frid för mig. Klockan är snart halv sju och än lyser solen. Än är det varm så man kan ligga med t-shirt ute. Redan har man glömt och fölåtit allt det regniga vädret. Men jag vet att imorgon kommer det att regna mer. Det gör inget säger jag till mig själv. Det gör inget.

Idag har jag, mamma och pappa varit i Surahammar på marknad. Vi stannade till en stund för att titta omkring. Jag hittade två tvilligdeckar böcker och en som jag trodde var en tvillingdeckar bok. Men säg inte till pappa att det inte var det för både jag och han trodde det och det var han som betalade. *Shh* ^^ hihi.
Jag och mamma festade på mjukglass medan det började regna och pappa hittade på några polare och drog iväg för att köpa några böcker.. eller hur det nu va.
Så jag och mamma tittade runt lite tills pappa kom  tillbaka. Jag blev sugen på att köpa ett smycke eller liknade. Men jag orkade inte. Det passade inte mig till smaken såå mycket. Annars var de bra.
När pappa kom tillbaka åkte vi till Västerås. Weeii :D I västerås åkte vi till Media Market.. tror jag det stavas^^... och fixade våran router. Jag fick även ett par hörlurar till min iPod för de hade gått sönder. Och jag fick en väska till min iPod så jag kan ha de på armnen när jag springer. Superbra :D
Vad hittde vi mer därborta.. Em, joo vi köpte sån där smak till våran Soda Stream. Apelsin fick det bli. Det funkade bra :D Gott var det också. Sen var det lite krimskrams också som jag inte riktigt hade koll på vad det var. ^^

Sen hemma skulle jag och pappa installerna den nya routern med det funkade inte så bra. Våra grannar kom och mamma och pappa stack och cyklade med dom så jag kunde få fixa routern i lugn och ro. Och till slut när jag trodde att hoppets låga slocknat funkade allt som det skulle. Och därför ligger jag här nu och gottar mig :D

Imorgon blir det att städa och om det inte regnar, som det förmodligen kommer att göra. Så städa blir det.
Och sen på tisdag blir det städa lite mer för att sedan på
ONSDAG åker jag och mamma till Stockholm och shoppar sönder stället :D

Nej, nu ska jag hitta på någon annat att hitta på ^^ :D hej hej

Mysko ^^

Hade en mysko dröm inatt. Inte lika som du har Lotta O_o, de är läbbiga. ^^
Mina drömmar har iaf en skum sak i sig ni ska få höra.

Allt började med att jag var instängd i ett rum med en enda tanke i huvudet: Jag måste hitta honom.
Vem han var vet jag inte men jag skulle hitta honom. Han var en viktig del i mitt liv.
Det hängde två nycklar i taken. En guld och en silver. De var mycket små men det var som om det lyste om dom och jag visste. Jag var tvungen att ha dom. Rummet var fyllt med tunnor och kartonger så det var en lätt match att nå nycklarna och jag hände dem runt halsen. Nu var det dags att hitta honom.
Jag låste upp min egen dörr och kom ut till en gigantisk hall. Den var stor, vacker och mäktig. Men jag hade inte tid att beundra denna vackra hall utan jag sprang längs den för att hitta honom. Men ju mer jag sprang desto längre belv hallen, till jag komm till en korsning. 4 Vägar, vilken ska jag ta?
Jag sprang rakt fram och nu började jag låsa upp alla dörrar jag såg. Den guldiga nyckel passade i alla.
Jag öppnade, gick in, fann rummet tomt, gick ut och sprang till nästa. Så följde varje dörr. Aldrig hittade jag den rätta.
Plötsligt hörde jag steg. Stora och tunga men även små och nätta. Jag gömde mig och gick se han som hade låst in mig och hans hushållerska. Jag såg inte deras ansikten, jag vågade inte.
De fick syn på mig och plötsligt  var jag jagad. Jag låste upp ett rum och fick se en trappa. Jag sprang ner för den och kom till ännu en hall. Det tog aldrig slut. Mannen och kvinnan var snart efter.
Varför hittade jag inte  den rätta dörren som ledde till honom.  Jag ville skrika hans namn men vågade inte.
Jag låste upp en dörr till men fann den tom, plötsligt stod mannen och kvinnan bakom mig. Jag backade långsamt in i rummet. Det fanns ingen utväg. Eller vänta, ett fönster. JA!
Jag sprang till fönstret och hoppade ut.
Rak ner i en syrenbuske landade jag.
Jag fortsatte spriga, fast besluten att komma in i huset igen, att hitta honom. Men män i svarta kläder började jaga mig.
Sen stod jag utanför ICA och skulle handla. Och det var extra pris. Köp 4 varor och få de 3 billigaste grattis. Det var en bra deal tyckte jag ^^,

Jaa, det var min dröm det. Varför har jag så skumma slut *suck*
Haha, aja, nu ska jag ut och ränsa ogräs från grusgårn, tills Lotta kommer.
Och kanske du vi kan ut och jogga. Vi  får se. Jag var ute på promenad med mamma igår och sprang i måndags. Men spela roll ^^, Haha

Sommar utan värme... det gör inget

Oj oj, det blev en lång rubrik... det gör inget :K Haha
Jag är glad. Faktiskt :D Lotta kommer och våldgästar huset imorgon, ser fram emot det :D Weeii
Jag gick min älskade dator igår.  Hittade en grymt rolig grej på datorn idag.
Var ute och sprang igår, jag är så duktigt :D Och var på promenad idag med mamma. Så pigg känner jag mig.
Börjat läsa på Ka... K... Jeane... Eller hur det stavas. ^^, Lite smårolig.
Det blåser och är kallt ute.. Men det är bara ett av de många undantag till att jag får vara inne och leka med min dator<3

Det ända utantaget är att Camilla har gått och blivit sjuk så hon var tvugen att besöka sjukhus. Hon gör mig så orolig. Men jag tror att hon är på bättrings väg iallafall. Och som tur är har hon Jon med sig. Stor BamseKram på dig Camilla.

Men nu lite skryt om mig själv :K Jag lovade Amelie att jag skulle göra om hennes blogg och det blev äntligen klart idag. :D Det blev snygg om jag får säga det själv. Men bäst av allt är att en har kommenterat på Amelies blogg hur snygg den är. Jag blir så glad. Mattias sa en gång att om man har något att skryta om så ska man göra det. Så jag kände att nu gör jag det.

Men nu äre hopp i säng med oss alla. GoNatt

Midsommar

Glad Midsommar på er alla. Snart, på eftermiddagen, drar jag iväg till Lotta för att fira denna soliga/regninga/molniga/underbara dag. Inte för att midsommar är så stort för mig, har aldrig varit. Så är jag glad med lite förändring. Det ska bli superskoj.
Jag, mamma och pappa har ätit frukost ute i solskenet jordgubbar och baugette, mums.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan packa mina saker.
Glad midsommar  (igen^^)

Kör

Ja a, här sitter man nu men en brödbit i handen och en mattallrik framför. Mums! Mamma och pappa är hos mormor och morfar och ska sedan handla, så själv hemma är jag också. Men ni vet hur jag är, ensamheten trivs jag i... För tillfället.
Idag har jag städet huset än en gång. Det tog typ 2 och en halv timmar + att jag överaskade mamma med en blombukett.
Och sen när pappa kom hem hade vi en körlektion. Den första. Vi började med att starta bilen, känna lite på pedalerna och växeln. Jo, men det gick bra för att vara min första. Kopplingen är en pedal som jag bara vill dra bort, usch vad den är jobbig. Men utav pappa fick jag en "en perfekt växling" som jag tog åt mig mycket. Men den självkänslan gick bort när jag var supernära att köra ner i hästhagen + att det stod en häst nära vägen och stirra på mig. Det var läbbigt. Jag tog den väldigt försiktigt och vi körde några varv här. Pappa sa att det var bra för att vara första lektionen och jag litar på honom.

Nej, nu blev det Glamor och jag måste se hur det slutar ^^

Mätt, lycklig och galen

Jaa, rubriken säger allt om hur livet är nu. Helt perfekt om jag får säga så. Vad konstigt det kändes, jag har aldrig sagt att livt är bra. Jag borde verkligen göra det lite oftare.
Jag har inte bloggat på länge och Lotta har tjatat på mig att jag ska göra det. Så nu tog jag mig själv i kragen och öppnade min blogg. Jag vet inte riktigt vart jag slutade förra gången. Men det var någon gång under skoltiden. Men det får va. Det känns som om det var jätte länge sedan jag var i skolan fastän vi slutade för en 10 dagar sen. Shit, det är ju alldeles nyss. Jag tror att jag inte fattat att det är sommarlov än. En ända lång helg är detta. Men jag är glad ändå. Inga läxor ligger på hög, inga tidiga mornar. Det är bra, jag trivs.
Men det finns en sak som jag tvingas vänta på. Min nya dator. Men de säger ju: Den som väntar på någo gott, väntar aldrig för länge. Gaah, jag vet inte om jag kan hålla med. ^^, Ioförsig beställde vi den för en vecka sedan och det kommer dröja ca två veckor innan den kommer... Men vill ha den *låter som tjurig tre åring*.
Jag fick den av mamma och pappa i sluta-nian-present och jag är glad. Nää, ingen smily kan beskriva allt.

(Jag hoppar i tiden^^)
Just nu sitter jag och lyssnar på Akon, och någon mer som jag inte vet vad han heter, men låten dangerous. Den är bra och mitt nya offer. Så förmodligen så kommer jag att lyssna på låten ca 1000 gånger i rad tills jag tröttar på den och vill bara strypa den. Men nu är det bra och jag vill lyssna på det. Och då gör jag det.
Lotta sitter och läser SBRL (Weeeii, det är kul att skriva så, inte för att jag det det handlar om men det låter så proffitionelt, how heck do you spell this word :O, att skriva så. Så Lotta, läs mer sånt. OMG! Haha, att jag kunde skriva så, hihi. Jag har bestämt att det som kommer ut ur dessa fingrar får stå. Jag säger att det är Arvid som har kommit på och det är han som får ta konsikvensera. Fast nu har Lotta gått över till AQ och nu slås hon med en eldsrputande orm. Eller jag vet inte om den sprutar eld men den brinner iaf. Ahh, det var tillochmed två.
Jag själv, lyssnar på Akon, och han andra, och tittar lite på Samurai Champloo, och Lotta du hade rätt med stavningen ^^, eller tittar lite, jag menar tittar mycket. Men nu är jag på avsitt 21 och det är typ... 26?27?28? Aja, det är några kvar och det är mycket spännande. Jin, dog inte. Mugen är på väg att dö... typ och Fuu, vet jag inte riktigt... Vilken bra förklaring jag har.  Riktigt stolt över mig själv^^,
Och sen blir det lite Skattkammar planeten. Åh, älska den filmen. Om du inte sett den så SE den. Jag lovar man blir så förälskad.
Oj, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Hum.
Jo, den här helgen, som för övrigt har tagit slut eftersom att hon är 7 minuter över tolv. Men jag har sommarlov så, ja, so what. Lotta har varit här, om du inte redan gissat det. Och vi har inte gått utanför stugan. Haha, oj, det är faktiskt sant. Men det har blåsigt och varit kallt ute (a) Så, vi har tittat på film, spelat SuperMario, spelat AQ och ätit popcorn. Mellan filmerna har vi sprungit från tv:n till datorn för att, ja hon läsa och jag titta. På olika saker... Alltså. Haha.
Ne, vet du vad. Nu vill jag titta klart på mitt Samurai Champloo avsnitt och Mugen var inte död. Weei.

Jag bloggar sen om vad annars som har hänt, som tex Mattias student... Öhh, det är typ bara Mattias student som har hänt, än så länge. Haha. Men han tillägnar jag ett helt eget blogginlägg till.

GodNatt gott folk. Eller förmodligen kommer jag och Lotta vara uppe en lång, lång stund till...

Slut, äntligen

Nu har jag lite tid över, äntligen. Den här veckan har varit olidlig och oändlig, men nu sitter jag här och en bra-dålig låt spelas på p3 men jag hoppas något i min smak kommer snart.   :)
Okej, jag såg på mitt senaste inlägg att jag hade haft Spanska prov. Resultatet: Alla rätt :D WWeeii *sprigner runt i cirklar med armarna i luften* Mycket stolt över mig själv. Vi har även gjort en planch om material och jag gjorde pärlor som jag fick mvg på och sen hade vi en muntlig redovisning på ämnet  som vi arbetat med mvg på det också :D Fastän jag var übernervös.  Aja, nog med skolan nu. (Ville bara skryta om mig själv och Mattias har sagt  att när man har något att skryta om så ska man göra det :K)

Igår var det köpingsyran och jag sov hos Lotta i stan, lika trevligt och kul som vanligt :D Men först sov hon här och sedan på lördagsmorgonen vart det lite rörigt med in till stan kom vi iaf. Jag köpte ett par skor till skolavslutningen och sedan när mamma åkte hem träffade vi Camilla på stan och tog en fika. Muy trevligt och en massa skratt. Vi var nere på stan en stund men det blev varmt och vi gick hem till Lotta som fick städa sitt rum medan jag och Camilla kollade på skräkis och skrattade till den. Vi åt korv och våfflor som var mkt gott. Sedan drog vi ner till stan igen och där stod bror min med en present till Lotta: En tröja där det stod "Alicias pojke" och en hjärta :D som var rött. Fredrik blev glad <3 Jag köpte en lite drömfångare och Lotta solglasögon och Camilla smycken och sen tryckte vi en tröja till Mattias som hans studentpresent :D Den blev skit snygg :D
Vi gick hem till Camilla, vi gick en mil den dagen tror jag. Vi åt melon och väntade på Jon. Och han kom och var supersöt och social och en riktig 12 poängare. Camilla din lilla lycko ost. Jag är så glad för din skull. Men jag och Lotta fick inte duscha med dem så vi gick till staden igen och blev hungriga. Så vi delade på en pizza på Verona och det var gotteligotti. Sen var det Timo Räisänen och han var bäst :D Jag var tvungen att köpa en tröja och fick en autograf på :D och sen tog Fanny kort på mig och Lotta och Timo. Weei. jag och Lotta gick hem tidigt och det var jätte skönt :D
Kvällen var heltrevlig, tack alla som gjorde den så <3

Men nu har jag tagit en viktväktar kaka som jag ska äta :D kramar

RSS 2.0