iPod <3

Jag alskar verkligen min iPod. Haller paparty att pta Lottas tradlosa nu x] hehe.  Jag och Lotta kom precis pa  att vi ar tvilling sjalar. Tvilling souls om det nagon som far ut nagot av det ;'} haha. Min karaste iPod har tyvarr inga a a och o men ni far gora ert basta anda ^^, Jaaaa! Vad sagar ni nu ni med era iPod shuffles. Kan ni vara ute pa internet med era icke skarmar. Mohahahahaaha ( ta inte illa upp sma iPods, ni ar ocksa bra, pa ett eller ett annar satt). Men min ar bast :K
hihi. Nix, nu ska jag borsta tanderna och hoppa i sang eller luftmadrass eftersom jag sover hos Lotta :)

Gott natt sov sa gott vi syns imorgon. ?_? Haha. Var bara tvungen, den sag lite rolig ut ^^

Nu drar vi

Iväg till sthlm far vi nu, jag, lotta och mamma

Jag, vägen och Paolo Nutini

Guu, vad härligt. Var ute och sprang och det var superhärligt. Sprang ner till åkerlunds garage och tillbaka, ca 3 km, sen blev det en bit till till ett ställe där jag körde lite intervaller och sen hem till duschen. Nu blir det mat och gorillaz. När jag sprang uppför backen var det som om vinden slutade blåsa runt mig och det ända jag hörde var mina egna andetag och Paolo Nutini i mina hörlurar. Så grymt skönt. Det kändes som om jag kunde springa för evigt och aldirg stanna. Det har bara hänt mig en gång tidigare. Jag tror jag skrek ut då va skönt det var. Ibland måste man ge sig fan på att göra det.
Lotta har varit här hela helgen <3 har aldrig tråkigt med människan. Det blev Adventure Quest, en massa anime, Sailor Moon, Cardcaptor Sakura och lite Naruto amvs, haha och Björn Gustavssons klipp på Youtube. Och igår blev det Melodifestivalen och tacos och senare Rush Hour 3. Och Amelie ringde och vi diskuterade iPod och hur man ska få in filmer.  Amelie löste problemen och nu är det anime i iPoden på hög nivå :D yaay.
Hrm, jo, SPORTLOV. Älska.  Imorgon dag blir det sthlm med Lotta och mammsi, superkul. Och på torsdag fyller Lotta 16. Men du kommer alltid ha den mentala åldern 5 för mig <3
Nix, nu kurrar magen och mat kommer det att bli.

Usch!

Nee, det här har inte varit en sån bra dag. Har typ varit seg hela dagen, orkar inte le och skratta över saker som inte har menning. Jag orkar inte skratta när de kränker mig rakt framför mina ögon. Men ser inte ni? Sen, "ja, men visst vi kallar henne emo, vad ska hon göra åt saken." Jag menar, VÄX UPP. Ni går inte i sjuan och allt serveras på silverfat.
Om ni märker, jag är en människa, jag har känslor och tankar. Men för er i eran statusfixerade värld är jag ett hånfullt skämt. Ja, jag vet jag överdriver, jag är ju inte mobbad och de finns de som har värre. Men jag ber, ibland vill jag höra:
Du är en bra vän Alicia, inte fan vad stora vader du har Alicia. Är det det ända ni bryr er om? Jag måste få skriva av mig lite. Jag skriver er, jag menar inte alla. Och jag känner inte så här hela tiden. Jag älskar mina vänner, jag älskar att skratta med dem. Men ibland är det tillåtet att få tycka allt är skit en stund. Ingen människa kan hålla det inne.

Nu är det plugga no och engelska.
Hej

Sorry

Ja, jag vet, jag är inte så aktiv här på min blogg med det ska jag ändra på nu iaf :D
Prata med Lotta i telefon igår. Och så klart ska vi bestämma något viktigt, men vi pratade i en timme och kom fram till ...? Precis, inte till något :D Det är därför jag älskar att prata i telefon med Lotta, vi pratar bara om en massa skit ^^ Som när vi sov över hos Camilla kom vi framtill att vi skulle färja Guds skägg rosa med lösglasögon och lösnäsa på... Fråga mig inte varför.  Lotta berättade för mig att i söndags på fäktningen hade det inte varit någon tränare där och hon och Mattias hade bara suttit och pratat och så hade de tyckt att det var så tyst när inte jag var med. Gaah, jag tyckte det var gulligt. Att det är någon som märker mig. Att jag är inte själv här i världen. :D Lotta jag levde i ensam i en soptunna innan jag träffade dig =)

Nej, nu ska jag till teatern + att jag hade behövt göra NO men kom på mig själv spela Adventure Quest... (stavning?) haha, jag måste lägga band på mig själv. Gaahh, och jag har ont i min arm för Jenny slog på den ^^ och en sträckning i jumsken (stavning?) för jag var ute och sprang igår = stolt över mig själv :K

Aja, snart kommer de.... Inte glömma manus Amelie <3 :D haha

Mvg+ barn :K

Än en gång önskade jag att bussen skulle köra in vid mitt hus och än en gång gjorde den inte det. Så jag tänker börja cykla snart. Under vintern blir jag superlat.
Haft matteprov, livräddning och muntligt spanska läxförhör. Matteprovet kändes bra men betyder oftast att  det inte blev så. Men jag vet att jag svarade rätt på de 3 sista frågorna på B-delen för vi kollade i facit efteråt x) och jag hoppas att han inte drar så mycket på om jag inte förklarat utförligt eller att jag har en massa slarvfel. Det är det värsta som finns. Livräddningen gick skit rent utsagt. Klarade inte ens vg >_< 1,22 usch, hata.
Men spanskan gick superbra. Dagens ljuspunkt :) vi hade en text vi skulle kunna utantill. Och så skulle man sätta in rätt ord i menningarna eller nå. Iaf jag var först ut, tack och lov. Och jag tror inte vår lärare hade förväntat sig att någon skulle kunna hela. Klart jag inte gör halva.  Aja, jag pratade på där och vår lärare var jätte glad. Och hon blir typ überglad så jag kunde typ inte sluta dra på munnen under resten av lektionen. Hon sa iaf att det var jätte bra och att jag hade superbra uttal och det var som om jag läste ur en bok. Väl förtjänt ett Mvg+ :D

Och imörra det bliver Romme. Yaay, nu åker brädan fram för här ska åkas.

Studie dag

Jaa, studiedag idag. Så jäkla skönt asså.  Okej förutom att jag har gått och blivigt förskyld mitt i svenska nationella. Yaay. Så har tittat på gossip girl och film nu på förmiddagen och nu ska jag försöka göra lite läxor. Vi får väl se om det kommer att gå *host* ;) haha. Vi har typ grymt mycket i No:n om Livets utveckling. Hade prov förra veckan "Cellen och vårt biologiska arv" just det. Haha, nu blire härlig musik och Livets utveckling. Orkar inte skriva så mycket met ;) inget speciellt har hänt x)

RSS 2.0