Nästa år!!

Gaah, jag blir galen. Nästa Naruto avsnitt kommer ut den 10 januari!!. Usch, va läääääääänge. Nää, nu vill jag bara gå och dra täcket över huvudet och fira nyår. Det blir med Lotta :D haha, vad annars ^^, hehe. Vi ville kidnappa Camilla också med hon kunde inte. *snyft* Och så vill vi dra med Amelie med hon svarar inte någon stans. Och jag vågar inte prova signalerna med håret som jag och Lotta brukar göra. Inte så säkert utanför nätet. Aarrgg. Men Amelie om ditt hår uppför sig konstigt och ditt hår börjar skriva "Ring Alicia" så ring mig ^^, Tillbaka till ämnet: Naruto så var dagens avsnitt hjärtskärande. Eller dagens och dagens. Jag vet ... (Märkte precis att jag suger med datorer när jag gjorde något med Windows Media Player och det tog mig 10 min att göra så det blev som vanligt oxh inge konstigt *host*) ... Jag vet inte när avsnittet kom eftersom att jag typ dissade Naruto ett litet tag. Men nu, nu... Usch, jag hatar/älskar att bli så fast vid en serie. Det blir som en drog. En drog man alldrig kan få nog av. Nää, kanske inte en bra liknelse. Men det var übersorligt och überspännande och nästa kommer nästa (Wooho, jag hittade mina iPod hörlurar jag letat hela dan efter) år. Men jag ska förklara det sorliga. Det var inte sorligt. Joo, lite. Jag börjar bli schizo nu. (Gaahh, folk skickar med massa spam nuu. Usch, för det. "Nyårskyssen" Jag vill inte bli kysst på nyår eftersom jag firar det med Lotta. Haha, Bella skrev att jag kanske skulle hitta någon pudding i diket. hehe. haha)(nu ska jag sluta avbryta mig själv om saker som händer runt om, tillbaka till ämnet nu) Jaa, Naruto. Joo, det var så här. Spoiler varning för er som tittar/läser och inte kommit så långt. Alla ver ju att Saskue har gått över till Orochimaru för att bli starkare och bla bla bla. Och nu, avsnitt Naruto shippudden 40-41, fajtas Naruto mot Orochimaru och får ånger för att om han var starkare kunde han stoppat Saskue innan han gick. Och så kommer den kommentaren: I have spent all my life build this bond. I won't let i break. Kanske inte helt rätt. Och hans sorliga blå ögon och den skimrande Saskue som sakta går i väg medan han svagt försvinner i det svarta. Som för tre år sedan. *snyft* Förstår ni, förstår ni gått folk som tror att Anime/Manga är för småungar och perversa japaner. Nix pix, något mer är det än att känna pengar på det. Det är en själ, det är en själ i varje karaktär.
Jag vill tro det iaf. Jag kommer tro det.

Lars Winnerbäck, var har du varit hela mitt liv. Jag fattar nu varför Amelie gillar honom så mycket. Musiken, texterna och hans röst. Som ett. Jaa, jag lyssnar på Lars Winnerbäck.
Ska gå upp och fortsätta läsa i min bok som jag köpte till mig själv i julklapp. Cathy's book. Superbra. Fattar ingenting för det händer 1 miljon saker. Men det är bra iaf. hehe. Jaa, läste ut första delen i Sagan om klanen Otori. Kanske skrev det tidigare.. Kommer inte ihåg. *grubbel* iaf, längar efter att få läsa bok två. Det är det enda som är bra med att komma sent in i en bok serie. Att man kan sluka böckerna direk och sedan njuta. Som Harry Potter och Eragon blev/blir man tokigt att nästa bok aldrig kommer. Ioförsig kom sista Harry Potter boken ut i år, måste läsa den på svenska, men sista Eragon kommer ut nästa år, 2008. Can't wait.
I want to change the world. Mohaha, njuter här borta. :)

Neej, 1 minut över tolv nu är det dags att dra sig tillbaka. God natt

Sova

Usch, måste dammsuga golvet snart. Jag och Lotta har ju haft Inu Yasha maraton och vi är icke klara än. Fast Camilla ringde och svängde över <3 så vi tittade på någon skum film där två hetro killar gifte sig av någon skum anldening. Det var skum.. Aja, nu ska vi sova, fast Lotta är überpigg. *dot dot dot* Fast Canilla har sån power att Lotta kommer bli en lätt match och snart ska jag få fortsätta läsa Sagan om klanen Otori. Den är bra och spännande så ... Fast imorse när jag vaknade så tänkte jag att jag inte skulle väcka Lotta och började läsa lite. När jag läser lever jag in mig i boken till tusen och ser eller hör inge annat. Och så klart, tyst som en panter, hoppar Lotta på mig och jag blir superskraj. Sen skrattade hon länge... Haha. Fast idag tittade vi inte så jätte mycket på Inu Yasha utan dansade på dansmatten istället hela dan. Lotta börjar bli bra och har gårr upp till Basic nivå. Jag är stolt över min elev... Eller nått sånt. Hehe. Nää, nu ska jag tvinga Lotta att borsta tänderna så vi kommer i säng. Jag fattar inte hur vi ska få plats med en säng till i mitt rum. Lottas tar upp allt...typ. Haha, aja, allt funkar om man vill. Mot Saga om klanen Otori.

Äntligen Inu Yasha

Jaa, då var den igång. Det blev inte Inu Yasha kväll, det blev Inu Yasha kvällar. Hehe. Såå jävla kuul. Har aldrig tråkigt med Lotta. Just nu är hon i duschen för vi dansade dansmatta alldeles nyss. Men blir grymt svettig. Ursäkta stavfelen med det är svårt att skriva när man sitter på en mini grej och får nästa han armarna över huvudet för att nå tangenterna. :D Men jag är lycklig ändå. Vi var uppe till typ 1 fast jag var så trött så vi gick och la oss. Vi vaknade typ vid tolv och tittade på Inu Yasha till typ 5! Haha, snart växer vi fast i våra fåtöljer. Vi har nämligen burit in våra tv fåtöljer till datorn så vi sitter bekvämt. :D Haha, japp och du blir det Princess Mononoke till tusen, en av världens bästa film och anime. Ioförsig har jag bara sett den på engelska med det gör inget för att den måste ha en av världens bästa dubbningar. Så sitter och lyssnar på Rod Stewart och väntar på Lotta. Nä, vänta. Nu blev det första introt till Inu Yasha. "I want to change the world" sjunger jag på här borta. Jag struntar i vad ni säger. Den är bra och jag hittade den fulla versionen på YouTube. Ha! "I want to change the world"

Tror inte jag har någe mer på hjärtat... !? Nee, tanke cellerna grubblar... Nix Pix kommer inte på något. Och nu blire Princess Mononoke <3 :D

Yes

Yes, haha. Jag hittade Princess Mononoke. Yes *jubel* Värsta slumpen också. :) Nu e jag super glad. Jag och Lotta ska ju ha Inu Yasha och godiskväll ikväll. Fan va kul vi kommer ha. Och vad illa jag kommer må. Men så tänkte jag att vi kunde titta på Princess Mononoke men var osäker på om den var här eller hos Gustav och jag hittade den. :D Yahoo

Vi var ju hemma hos Amelie på grålle, grolle, jag vet inte hur det stavas. Men iaf det var grålleriföreningens årliga möte... Aja, det var jätte kul och jag och Amelie och Axel tittade på film, spelade spel och jag såg lite på anime på ztv. Men så plötsligt blev klockan 4. Voops. Och vi fick ingen taxi och Oskar kunde inte hämta oss. Så klockan 4 på morgonen knallade vi hem. Hehe. Mjaa, det var kul ändå ^^

Just ja, tänkte skriva lite om vad jag fick i julklapp. Jag måste ha varit extra snäll i år för jag fick massor (bortskämda unge). Jag fick en popcorns skål, 2 pyjamasar, en tavelram, en bok (vilken jag köpte till mig själv), trosor, strumpor, en vintergrej som man har under jackan för att inte frysa, 2500 kr, en lite julgran, en flicka på en kudde, och en dansmatta :D Weeii, superglad. Haha, jag, Oskar och Gustav dansade länge men vi alla var verkligen dåliga. Jaa, jag fick en smink kurs av Oskar också. Så jävla glad belv jag över det. Han vet verkligen vad man vill ha i julklapp.

Nepp, ska ta igen en massa förlorade Naruto avsnitt. Jag har inte orkat titta på Naruto nu när det är Shippuuden och det hat gått så segt och inget har hänt. Men när jag igår såg en gammal avsnitt mellan Naruto och Kiba blev jag sugen igen. =)

Hos Amelie

Tjoo, är hos Amelie nu. Japp, vi har tittat på Tomten är far till alla barnen, så j*vla bra. Hehehe. "Låt kamelen stå parkerad hela dagen" Eller nått sånt ^^, Hehe. Fan va hehe jag skriver. Aja. Amelie pratar om Tokio Hotel och om att de kommer till Sverige och att de "bara" har en massa fjortis/låtsas fans. Fast Lotta och Ella är ju inte det. ^^

Euuuhh, nää, måste dra nu. De har någon prutt tävling här borta, så ska sticka innan luften blir grön...

Jul

Japp, då vare jul igen då :D Har ätit godis för första gången på ett halvår. Gick bra, hehe. Eftersom att jag fick en iPod när jag nu hade godisförbud har jag slutit packt med pappa om en dator om jag har det i ett år. Eller som vi kom fram till:  jag får äta godis fram skolan börjar, 8 jan och sen får jag äta godis en dag i månaden i 10 månader ^^, hehe, riktigt kap jag lyckades få.

God Jul

Julkänsla

Julmusik på radion, granen ska snart in och de glänsande julstjärnorn i fönstret. Julkänsla. Jag har ej. Vaknade imorse av att jag fick mens. Vackert. Tvingade i mig lite yoghurt innan jag började med de vanliga iprenen. Som vanligt. Yaay, mår så jävla illa pga av cp mens.  Hata.

Hoppas julkänslan kommer ikväll iaf, när vi klär granen. Ska tycka synd om mig nu.

Snart nytt år

Har precis städat klart toaletten. Puu, tog mer än två timmar. Lugnar ner mig med lite julmusik nu. Fairytale of New York med The Pogues och Kirsty MacColl. Så himla bra.
Snart är det nyår har jag kommit fram till ^^, hehe. Jag vet inte om det här har varit ett bra år eller ej...?
John Lennon: So this is christmas, and what have you done? An other year over, and a new one just begun.

Såå, jag tänkte göra en liten lista över vad jag gjort i år.

Börjat nian.
Varit i England: Med två underbara vänner
Träffat nya vänner: Sandra, Erika och Jasmin från England. Och så klart Mattis från fäktningen + de andra som också går på fäktning. Tack Lotta för att du drog mig dit.
Haft godislöfte: Stolt över mig själv + att jag fick en iPod
Börjat ny sport: Fäktning, så j*vla kul
Börjat i kören: För- och nackdelar, men mest för delar
Varit med i Lucia tåg: Natten går tunga fjält. (Eller nå ^^)
Varit med när min bror tog studenten: Så himla stolt över bror min. Älskar dig fast vi bråkar =)
Träffat nya vänner på vår lilla skola: Linn, fan va kul du är. Om inte du hade tagit el på fysiken hade jag suttit och ruttnat fast på min stol.
Opererat tån: Japp, typ garva genom hela operationen. *host* Men om det inte varit för min tå skulle vi aldrig blivigt så bra vän med Victor i England.
Varit i Göteborg: Inte första gången, med på Reunion (stavning?) Party med alla från Torquay + fler. Träffade Victor och Karolina igen :)
Mitt första hångel: Jag vet, jag vet, jag är 15 men jag skyller på att vi bor i en lite håla där inget händer...
Läs nya manga och sett nya anime: Inu Yasha, OnegaiTeacher, (Princess, Princess) + massor
Fått ny mobil
Konfimerat mig:
(stavning? ^^)
Älskat och hatat mina vänner: Gör alla andars funkar inte vänskapen om man ska le hela tiden. Ibland har vi sjuk roligt och ibland vill man bara dra täcktet över huvudet men sams blir vi alltid <3
Ätit sushi för första gången: Var väl lite sådär ^^
Sänkt och ökat mina betyg
Läst många nya bra böcke:
Läser Sagan om klanen Otori nu, Spännande till tusen :D
Delat ut glass i clowndräkt: Jag vet ^^ haha, men jag fick bra betalt ^^

Näj, ska rulla köttbullar nu. Tilläger mer sen om jag orkar


Tragiskt ?

Har precis tittat klart på Spanning med Bridget Jones. Colin Firth = het ^^ börjar låta som Jasmin men men, Han i stolthet och fördöm äger. Aja, tycker det är tragiskt att folk tycker synd om sig själv. Jag vet, jag vet, det här ska inte komma ur min mun eftersom jag tycker synd om mig själv hela tiden.. Hehe. Men visst, jag festar inte varje kväll, eller dricker mig redlös så folk ska kunna skratta åt vad jag gjorde. Jag tycker det är tragiskt att folk tror att man har ett liv bara för att man håller på hela tiden och ska stå i centrum jämt. Okej, vi bor i en liten håla där ingenting händer. Men jag tycker det är så jävla kul att bara umgås me de som är mina vänner. Utan att göra något speciellt som man måste hela tiden eller vad. Eller vara någon man inte är utan skratta åt sina egna dumma skämt som alla bara tittar konstigt på en. Är det fel! Det var ingen fråga. Ska man tycka synd om sig själv för att man inte hamna med det "coola" kompisgänget från början? Jag vet inte? Duger inte jag, en vanlig tjej som inte dricker, röker eller inte har några skumma nyårslöften att sluta snusa eller blir den som dricker mest på nyår.

 Livet över överskattat.

Betyg

Jaha ja, ännu ett terminsbetyg är satt. Är väl lite så där nöjd om jag ska vara ärlig med mig själv. Jag ska egentligen vara nöjd. Jag var det innan jag såg de andras. Jag är en idiot som jämnför mig med andra. Jag vet det själv iaf. Men jag undar varför hon fick bättre betyg i teknik, vi har väl gjort samma sak? Usch, jag blir så arg på mig själv... Men jag är väl bara avudsjuk. Aja, 7 MVG och 9 VG är väl bra, 270 p och jag kommer nog i på Natur.

Nepp, ska dränka mig i popcorn och glutta på Simpson för att få upp humöret. x)

Julklappsbyte, blev bara ryggar med den enda som inte var suddig ^^

Julklappsbyte, blev bara ryggar med den enda som inte var suddig ^^

Alla var utklädda och jag tjockt troll i mitten :D

Alla var utklädda och jag tjockt troll i mitten :D

Tänkt

Har tänkt på en sak faktiska.. "Woohoo, första gången eller!", hör jag någon skrika eller vad. Nix pix. Blogg, en miljon, triljon... Aja, Massor har en Och det här är en av den. Jag skriver om mitt usla liv precis som alla andra (ta inte illa upp) om hur tråkig den här dagen har varit, eller hur kul den här dagen har varit. Orkar någon ens läsa ? (Jag sa: Ta inte illa upp) Vet vad ni tänker gott folk.. För jag tänker exakt samma sak.  Ejj, fan orkar inte tänka nuu. Betygen är satta och jag ska försvinna in i mitt rum och vara allmänt osocial. Hehehe, förutom när jag och Lotta ska ha Godis/Inu Yasha kväll :D
Jag tänker för mycket ...

Föresten, lägger ut lite bilder från igår när vi spelade mot lärarna, och alla var utklädda och från vårat julklappsbyte vi hade i helgen. Minnen, det lever jag av.

Gaahh = l

Är så himla trött. Fick sluta kl. 1 idag för att jag åker buss och vi hade ingen spanska så vi slapp åka tre bussen. Yaay, om det var någon som förstod det där ^^
Ska titta klart på Onegai Teacher (Please Teacher) nu, den är bara 13 avsnitt. Typ här hemma är det normalt, Oskar lagar mat och jag tittar på anime.
Gjorde absolut ingenting idag i skolan, seriöst, vi slutar imorgon... Vad är det frö menning att vi ens går dit på dan. Går bara dit för kören, fast kan inte alla sånger (a) hehe. Vi satt och ritade på hela EA-passet, kolla på en film på So:n, hade kör över matten, gympa som vanligt och sen slutade jag :D hehe. Ohh, ska plocka ögonbrynen idag så man bliver lite snugg till julavslutningen, orkar fan inte köpa nya kläder till det.
Kören låter för hemsk tycker jag. Niornas tjejer ska sjunga Julen är här, eller vad den heter, och det finns en person som inte är värst bra på att sjunga. Okej, jag är inte världsbäst heller, men jag vet när jag inte ska sjunga så högt eller vilken ton det är. Tycker synd om na för att hon vet inte det själv, men alla andra vet, hör. Aja.
Neee, nu är det Onegai Teacher och sen lite Eyeshield 21 om jag orkar, vilket jag kommer att göra. Jag känner mig själv. Föresten, vår studievägledare gav mig lite papper om flygledar, verkar as kul. Inte för pengarna, som skit många vill ha jobb för, så jävla tråkigt, att jobba med något som man själv inte är kul men man känar bra på det. Aja, så himla kul om jag kunde bli flygledare...

Trött ^^

*gääääsp* Jaa, det blev inte så jätte sent igår med Lotta skulle ha hela dubbelsängen så det tog en kvart innan vi kom i säng överhuvud taget. GGrr. Haha, fast sen tog jag alla kuddar :K
Vi hade så jäkla kuul. Köpte massor med pizza och massor med julmust och massor med chips och gurka :D haha, vi tippade grönsaker. Suuper :) Sen tittade vi på tre systar och en mamma  och kärlek vid andra ögonkastet :) Vi spelade och en sjukt spel som lotta har. Så jäkla kul, om man inte skrattar till det har man ingen humor. Och så klar julklapparna. Hihi, jag hade köpt en stor mugg med den skum katt på som Camilla fick och en ljuslykta som Lotta fick. Och jag fick en Hello Kitty penna, polkagrisar (som jag sparar till jul :D ) och en elefantgosedjur av camilla :D och ett örngott som det står "Världens bästa kompis" på av Lotta. Haha, vi garva hela kvällen.
Och nu, nu ska jag titta på School days, tror jag den heter. En Anime jag inte hört talas som men låter bra ^^, haha + att jag ska tjocka chips från igår ^^, Jaaa, men jag ska faktiskt fäkta idag också så lite träning blire :D Haha

Äntligen över

Shiet vad skönt. Denna morgon har jag spenderat vid tv. Har inte behövt att plugga. Yaay :D
Tittade på Valmont, eller var det heter? Aja, Colin Firth var med så den var värdig att titta på... Ävenom den inte var lika bra som stolthet och fördom <3
Ska ha julklapps byte med Lotta och Camilla idag, ska bli såg j*vla juul, så himla länge sen vi tre träffades. Okej, jag erkänner mina julklappar är världens tråkigaste... Så jag hoppas inte de bli allt för bersvikna ^^,
Var i stan igår och handlade med Lotta, vi har aldrig tråkigt säger jag bara :) Vi stod inne på hemköp och pekade på allt vi ska äta sen när vi inte har godisförbud längre. Godis <3
Vänta måste ut och sälja gran *springer iväg*
*pust pust* Så har sålt en gran :K jag äger att sälja gran. Vi håller på att sälja saker till våran polenresa och det går väl bra. Shit, klockan är snart tre och Lotta och Camilla kommer vid 4. hehe ^^
Måste upp och dammsuga lite med våran nya rymdvarelse och fixa lite så att det blir lite fräscht (stavning ?) och ajg måste duscha så blogga har jag inte tid för just nu. Skriver sen vad jag får i juklappsbytet ^^

Välkommen till min nya blogg!

Jaa, välkommen till min nya blogg. :)

Så sitter här alltså med en fysikhäfte framför mig, yves larock - rise up är på p3 och med en lakris smak i munnen från sockerfria Gifu.
Så intressant var mitt liv alltså.

Så himla skönt att skolan snart är slut, tror jag skulle smälla av efter ett tag så blev lite überdeprimerad på bdb. ^^
Vi hade lucia träning hela dagen och det var skönt att slippa skolan, fast vi hade två prov >.< och imorgon blire upp klockan 5 för att lussa på bruket klockan 6. Yaay ^^
Haha, näämen det ska bli kul. Även och vi sjunger i en hög ton och de flesta klagar, tycker jag det är kul. Kul att få göra något än att sita framför skolbänken och lata. Kul att få sprida lite ljus.
Nä, nu ska jag förvandlas till mig själv genom att total skita i fysikhäftet och titta klart på Heros, vilket är grymt spännande...

RSS 2.0